Κανονισμός Λειτουργίας

Σκοπός του κανονισμού είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών. Η είσοδος και η παραμονή σας στο Camping σημαίνει την αυτόματη αποδοχή των παρακάτω όρων

 1. Η είσοδος στο Camping γίνεται από τη Reception η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 24:00.
 2. Κατά την είσοδο στο Camping οι κατασκηνωτές οφείλουν να παραδώσουν τα διαβατήρια ή τις ταυτότητες οι οποίες παραμένουν στη Reception μέχρι τη στιγμή αναχώρησης κάθε κατασκηνωτή.
 3. Η θέση κατασκηνώσεων ορίζεται από την Reception.
 4. Οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 12:00. Πέραν τις 12:00 θα χρεώνεται τιμή διημέρευσης σε περίπτωση περεταίρω παραμονής στο camping.
 5. Απαγορεύεται να ανάβετε φωτιές στο χώρο του Camping αλλά και στην παραλία. Για μαγείρεμα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του camping.
 6. Κρατάτε καθαρούς όλους τους χώρους & χρησιμοποιείται τα ειδικά δοχεία απορριμμάτων. Σεβαστείτε την φύση & μην κάνετε κακό στα δένδρα & φυτά ρίχνοντας σ’ αυτά βρώμικα νερά.
 7. Για κάθε περίπτωση που είναι απαραίτητη η κίνηση αυτοκινήτων οχημάτων εντός του Camping, η ταχύτητα τους δε πρέπει να ξεπερνάει τα 5χμ/ώρα.
 8. Απαγορεύεται η είσοδος – έξοδος και η κυκλοφορία των οχημάτων εντός του Camping μετά τις 01:00πμ. Αν επιστρέψετε μετά τις 01:00 θα παρκάρετε στο εξωτερικό πάρκινγκ του Camping και θα εισέλθετε με τα πόδια.
 9. Ώρες κοινής ησυχίας είναι από τις 01:00πμ έως 07:00πμ.
 10. Κάθε αλλαγή στον αριθμό των ατόμων πρέπει να δηλώνεται άμεσα στην Reception. Κάθε νέο άτομο θα χρεώνεται επιπλέον.
 11. Ζημιές που προκλήθηκαν από υπαιτιότητα κατασκηνωτή ή και επισκεπτών του σε εγκαταστάσεις ή συσκευές του Camping, βαρύνουν αποκλειστικά τους κατασκηνωτές.
 12. Απορρίμματα κάθε είδους ρίχνονται μόνο στα δοχεία απορριμμάτων αφού κλειστούν σε σακούλες.
 13. Οι κατασκηνωτές είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του χώρου τους.
 14. Απαγορεύεται αυστηρώς η οποιαδήποτε επέμβαση – προσθήκη, που αλλοιώνει την εικόνα του Camping, τόσο επί του κατασκηνωτικού χώρου όσο και επί του κατασκηνωτικού μέσου όπως η κατασκευή σκεπής, περίφραξης, αποθηκών μπάρμπεκιου ή οποιασδήποτε άλλης κατασκευής ανεξαρτήτως υφής και υλικών.
 15. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό – ραδιόφωνο – ΤV – ψυγείο. Απαγορεύεται η χρήση AC / ηλεκτρικά μάτια – καφετιέρες – φούρνοι μικροκυμάτων max 1500W.
 16. Απαγορεύεται η στήριξη σκηνών με διαφορετικά από τα παραδοσιακά μέσα στήριξης.
 17. Οι φιλόζωοι κατασκηνωτές ευθύνονται για τα ζώα που τυχόν έχουν μαζί τους, τα οποία δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα ή να κολυμπούν στον χώρο των λουομένων.
 18. Απαγορεύεται η επέμβαση στις εγκαταστάσεις δικτύων π.χ. ύδρευσης, άρδευσης κτλ.
 19. Απαγορεύεται απόλυτα η χρήση αεροβόλων και κάθε είδους εκτοξευτικών συσκευών.
 20. Το Camping δεν ευθύνεται στη περίπτωση απώλειας από κλοπή ή φθορά οποιουδήποτε αντικειμένου. Οι κατασκηνωτές υποχρεούνται να φυλάνε μόνοι τους τα αντικείμενα τους.
 21. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διεύθυνση σε περίπτωση πυρκαγιάς – θεομηνίας ή τρομοκρατικών ενεργειών.
 22. Η διεύθυνση έχει δικαίωμα να απομακρύνει τους κατασκηνωτές ή επισκέπτες που δεν θα σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας της μονάδας.
 23. Ακυρώσεις: Για ακυρώσεις μέχρι 30 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, επιστρέφεται το 100 % του ποσού της προκαταβολής.
  Σε περίπτωση ακύρωσης μικρότερο χρονικό διάστημα των 30 ημερών ή μη εμφάνισης κατά την ημερομηνία προγραμματισμένης άφιξης δεν γίνεται καμία επιστροφή
 24. Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων που επισκέπτονται το Camping, θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου. Τα κατοικίδια πρέπει να είναι με λουρί και υπό την ευθύνη και εποπτεία των ιδιοκτητών τους. Οι ιδιοκτήτες, υποχρεούνται να συλλέγουν τα περιττώματα των κατοικιδιών. Το Camping ουδεμία ευθύνη φέρει για κατοικίδια που διαφεύγουν την προσοσχής και της εποπτείας των ιδιοκτητών τους.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό του κάμπινγκ, για να σας εξυπηρετήσουν.

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή
Η διεύθυνση του Camping